mandag 28. januar 2013

Mary Meyer

Vi har fått inn noen utrolig søte vognleker fra Mary Meyer. Det er en dinosaur, en larve og en elefant i duse fine farger.




Vognlekene kan trekkes opp og lager da en rolig bjellelyd mens de rister. Stor underholdning for de små:)

Finnes i nettbutikken nå!

fredag 25. januar 2013

Nye varer

Nå er Ju-Ju-Be stelleveskene på plass hos oss. Alltid gøy når varer kommer tidligere enn forventet:) Det er så mye fint her, så skal få tatt flere bilder etterhvert.

Ju-Ju-Be produktene er nå lagt ut i nettbutikken. Den praktiske termobagen finner du HER

Da det er et hav av spennende farger/mønstre hos Ju-Ju-Be, syns vi det var svært vanskelig å velge ut farger til nettbutikken. Så er det noen modeller eller farger dere savner, er det bare å ta kontakt, så bestiller vi opp ønsket stelleveske eller tilbehør.



Verdens mest praktiske kosedyr?

Vi falt helt for disse søte kosedyrene da vi så de første gang. Og ikke bare er de søte, gode og myke, de er også utrolig geniale. Zoobie Pets er nemlig kosedyr, pute og teppe i ett og samme produkt:) Perfekt å ha med på tur eller ha liggende i vognen.





Zoobie Pets kommer i 2 ulike størrelser, hvor den minste passer flott i barnevognen til de yngste barna. For storesøsken eller eldre vognbarn anbefaler vi den største størrelsen.

Zobbie Pets er ventet inn hos Vognverden.no om en ukes tid:)

mandag 21. januar 2013

Paraply til barnevognen

Det er vel bare å innse, her i Norge er vi mer avhengig av paraply enn parasoll, så dette produktet kommer godt med. Og skulle man være så heldig at solen dukker opp, kan denne også brukes som parasoll (solfaktor 50+). Helt genialt.

De fleste har vel erfart at paraply og barnevogn går dårlig overens, og derfor er det som regel regnjakken som kommer på når man skal på trilletur. Nå har vi imidlertid blitt introdusert for denne smarte løsningen, en paraply som festes fast på vognen slik at man fremdeles har begge hendene fri. Paraplyen kan også løsnes fra vognfestet og brukes som en vanlig paraply, eller man kan legge den under vognen når den ikke er i bruk.





Hands free brolly kommer til Vognverden.no om et par uker, og vi ser frem til å sjekke om den er like genial som den høres ut som. Brukeromtale kommer selvfølgelig når paraplyen er tatt i bruk:)

fredag 18. januar 2013

Universalt regntrekk till tvilling-/søskenvogn

Nå har vi fått inn det populære regntrekket fra Trille/Trold&co til tvilling-/søskenvogn. Dette er laget på samme måte som de andre pustende regntrekkene fra Trille, og skal passe på de fleste doble vogner. Dessverre har vi ikke fått noe produktbilde av dette regntrekket ennå, men utseendemessig er det likt som de enkle regntrekkene.


Som alle de andre regntrekkene fra Trille, kommer også dette i egen oppbevaringspose som kan henges på vognen.

torsdag 17. januar 2013

Velkommen Ju-Ju-Be:)

Om et par uker får vi inn de populære stelleveskene fra Ju-Ju-Be, som kommer i en rekke stilige farger og modeller. Vi gleder oss virkelig til å ta en nærmere titt på disse stelleveskene, og har i første omgang valgt å ta inn følgende modeller:

- BeAll

Dette er "bestselgeren" fra Ju-Ju-Be med en rekke praktiske funksjoner. En komplett stelleveske som dekker de fleste behov. Pris 1099,-





- BeHip:

Stellevesken som passer like godt til far som til mor, og som også fungerer som vanlig veske når småbarnstiden er over. Pris 749,-



- MightyBe

En liten og lett stelleveske/ekstraveske, som rommer utrolig mye. Pris 499,-






- BeQuick

Perfekt størrelse når man bare trenger å ha med seg bleier, våtservietter og et par ting til. Pris 149,-




- FuelCell

En praktisk kjølebag/termobag som rommer både tåteflaske, mat og annet tilbehør. Pris 199,-




For mer info og bilder, ta en titt på hjemmesiden til Ju-Ju-Be: http://ju-ju-be.com/

mandag 14. januar 2013

Nye bilder av Addbaby Himalaya

Vi har i dag fått nye bilder av vinterposen Addbaby Himalaya:




Dette er en flott vinterpose til en fantastisk pris, som vi har solgt mye av i vinter. Se vår brukeromtale HER

torsdag 10. januar 2013

Januarsalg

Vi har følgende gode tilbud til dere i dag:

- Alle Trilleposene dun/ull selges nå for KUN 799,-



Dette er en flott vinterpose, som på folkemunne i Danmark kalles for "Drømmeposen". En utrolig praktisk vinterpose med utallige muligheter. Leveres komplett med bæreplate og håndtak.

Les mer om Trilleposen HER

Du finner den HER i nettbutikken.

Vi har ikke så mange vinterposer igjen på lager, så vær rask hvis du vil sikre deg en av disse;)

fredag 4. januar 2013

På plass i nye lokaler

Denne uken har gått med til flytting og varetelling, men nå er endelig alle varene på plass i Røa Næringspark (Aslakveien 20 H). Det er fremdeles litt kaos og mye rot, men nå er i hvertfall alt samlet under samme tak:)

Selv om det har vært stille her på bloggen den siste uken, har jeg i hvertfall fått lagt ut noen bilder fortløpende på Instagram, så her kommer de:






Håper dere alle får en riktig god helg, og ønsker dere å komme innom for en titt eller en demonstrasjon er det bare å ta kontakt:)