fredag 19. februar 2016

De nydeligste dukkene fra Silver Cross

Engelske Silver Cross er virkelig i en klasse for seg, og nå er vi så heldige at vi kan tilby dere fantastiske gaveesker med dukke + tilbehør. Perfekt som nyfødt-/dåpsgave eller bursdagsgave!

Alle dukkene kommer i eksklusive esker, og vi har valgt å ta inn disse 3 modellene:

1) Silver Cross Rosie:


Rosie er en søt liten jente med rosa klær og brunt hår. Hun er myk og god, og passer like fint til en nyfødt som til de større barna. Hun er 40 cm lang og har avtagbare klær. 



2) Silver Cross Victoria

Victoria er en søt dukke på 40 cm med flere detaljer og klesplagg, slik at hun passer best fra ca 8 mnd og oppover. Victoria kommer i en flott gaveeske inkl. kåpe, skjerf, sko, kjole og pysj. En myk og god påkledningsdukke som gir mange timer med lek og moro!



3) Silver Cross Darcey:


Darcey er en søt liten rosa ballerina på 40 cm, som kommer i en flott gaveeske med flere ulike klesplagg. Hun er myk og passer allerede fra nyfødt. I denne pakken finner man blant annet ballettklær, ballettsko, pysj og tøfler.



torsdag 18. februar 2016

Ny dukkevogn fra Silver Cross

Flesteparten av kundene våre faller pladask for de nydelige dukkevognene fra Silver Cross, men dessverre er de i dyreste laget for de fleste av oss. Vi ble derfor så utrolig glad da vi hørte at Silver Cross nå har begynt å produsere en mindre dukkevogn i tre. Og det er selvfølgelig et stort pluss at den kommer i en nydelig lys rosafargen (vognen er faktisk litt lysere i virkeligheten):



Denne dukkevognen er håndlaget, slik som alle de andre vognene fra Silver Cross. Og de har i tillegg brukt treverk av aller beste kvalitet, slik at denne dukkevognen er like eksklusiv og unik som resten av sortimentet deres.


Dukkevognen har en høyde på 43 cm og kan brukes allerede fra ca 2 års alder. 

I tillegg kommer det 3 ulike dukker som kan kjøpes separat. 

fredag 12. februar 2016

Bumbleride Indie vs Indie 4



Vi får mange spørsmål om forskjellene mellom Indie og Indie4, og hvilken av de vi anbefaler. Disse 2 vognene er egentlig veldig like, men jeg vil tro at denne filmen vil gjøre det lettere å velge hvilken modell som passer best for dere og deres bruk.

mandag 8. februar 2016

Oppdatering: Greentom Upp på vinterføre/ferie

Nå har Mari hatt sin Greentom Upp i noen måneder. Hun kjøpte først Greentom Upp Classic, for så å senere bestille den vendbare sittedelen. I julen dro hun på ferie med den vendbare delen, og her er hennes oppdaterte erfaringer:

TOGTUR:

På togturen fikk understellet fint plass i bagasjehyllen over setene, og de brukte den vendbare sittedelen som soveplass for 2,5 åringen i togsetet. På hjemturen fikk de ikke plass i familievognen og erfarte da at Greentom Upp er så liten og nett oppslått at den fint fikk plass i en krok i kafevognen uten at den var i veien. 

Med andre ord er Greentom Upp en smidig og enkel vogn å ha med seg på tur.

Og her har de rett og slett pakket ned den vendbare sittedelen i ryggsekken... :)


Og her kommer et lite bildedryss av vognen:







VINTERFØRE:

Hvem hadde vel trodd at Greentom Upp ville klare seg så bra på vinterføre? Mari kan rapportere om at hun er utrolig positivt overrasket og kom seg greit frem på snøføret i bildene under her. Den er naturlig nok litt trå i våt snø/slaps, men ellers klarer den snø kjempefint.

Vi er mektig imponert!





Takk for oppdateringen og flott bilder, Mari :)